KİRALIK MİNİ İŞ MAKİNALARI , ,KİRALIK JCB BEKO LODER,KİRALIK EXCAVATOR

İŞ MAKİNESİ
KİRALAMA SERVİSİ

VİZYONUMUZ

Hafriyat ve İnşaat sektöründe müşterilerimizi geleceğe taşıyan en doğru adres olmak...

MİSYONUMUZ

Müşteri odaklı Hafriyat ve İş makinaları kiralama alanında çözüm sağlayarak

her zaman ve her yerde müşterilerimize hızlı, kaliteli, ekonomik hizmetler sunmak.

İLKELERİMİZ

En kısa sürede ve en etkin hizmeti vermek, Müşterilerimize destek olmak  BEKA HAFRİYAT  OLARAK Markamıza duyulan güveni sürdürmek,

Doğaya ve insana saygı duymak...!

İnşaat sektörünün vazgeçilmezi olan, hafriyat sektöründe gerek hafriyat çalışmaları gerekse iş makine kiralama ,alım satım ve kiralamada sektörün öncülerinden olmuştur. bugüne kadar Ülkemizde önemli projelerin hayata geçirilmesinde pay sahibi olmuştur.

Hedefimiz gelişmekte olan ülkemizin lokomotif durumdaki inşaat sektöründe profesyonel anlamda hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Teknolojik ve sosyal gelişime paralel olarak gerekli yatırım ve ekipmanlarıyla yine önemli projelere ismini yazdırmayı hedef haline getirmiştir. Deneyimli, araştırmacı ve çağdaş çözümler yakalayan dinamik kadrosu ve geniş makina parkımızla,excavator,loder,yükleyici,traktör,finişer,silindir,kamyon,çekicive ağır nakliye araçlarımız ile alım satım ve kiralama lojistik hizmetlerimiz ile şirketimize ait ekipmanlarımız ile geleceğe güvenle bakmamızın temelini oluşturmaktadır.

Bu taahhüdün bir parçası olarak, bitirdiğimiz işlerin kalitesinin bizi müşterilerimiz nezdinde en saygıdeğer firmalar arasına koyacağına inanmaktayız.


Bu amacı gerçekleştirmek için hedeflediğimiz uzun dönem stratejilerimiz şöyledir:
- En zor projelerde, en gelişmiş en yeni iş makineler ile çalışmak
- Zor bölge ve koşullarda çalışmanın uzmanı olmak
- Çalışma yöntemlerimizi, teknolojimizi, verimlilik ve performansımızı sürekli geliştirmek
- Hizmetlerimizde farklılaşmak ve rekabet edebilirliğimizi artırmak için yenilikleri kullanmak.

Şirketimiz Türkiye’nin heryerinde faaliyet gösterip, iş öncesi bölgenin jeolojik yapısını inceleyerek fiyat verirken sizi yanıltmayacak deneyime sahip iyi bir ekiple zamanında iş teslimi her zaman referansımız olmuştur.

Firmamız her gün artan ve değişen müşteri taleplerini karşılamak, hizmet kalitesini artırmak, memnuniyeti sağlamak, maliyetleri en az seviyeye düşürmek için konusunda uzman personel ile teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedir. Faaliyetlerimizin; sürekli iyileşmesi ve geliştirilmesi, iş hassasiyeti, zamanında teslim, tüm çalışanların sürekli eğitimi ve maliyet düşürme tekniklerinin uygulanması firmamızın temel ilkelerini oluşturmaktadır..



DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN BİZİ ARAYIN



HİZMETLERİMİZ
Moloz, Duvar yıkımı, Beton kırımı, moloz taşımı her türlü moloz evinizden veya iş yerinizden alınıp büyük şehir belediyesine ait moloz döküm alnına dökülür,Moloz Hattı, Moloz Servisi, Moloz Hizmeti, Alo Moloz Atım Temel kazılarında Toprak atımı, taşıması, Moloz Nakliyesi, Moloz Kaldırma, Çöp taşıma Hizmeti, Moloz taşıma hizmeti, harfiyat taşıma hizmeti, Harfiyat Taşıma Hizmeti, Taş toprak Taşıma, Moloz Çuvalı taşıma


İstanbul Anadolu Yakasın da Hizmet Verdiğimiz İlçeler
Kadıköy, Moda, Acarkent, Kavacık, Beylerbeyi, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, ümraniye, üsküdar, FenerbahÇe, Feneryolu, Caddebostan, Bağdat Caddesi, Bostancı, Göztepe, Erenköy, Ziverbey, Kurtköy, İçerenköy, Acıbadem, Altunizade, Kozyatağı, Küçükyalı
İstanbul Avrupa Yakasın da Hizmet Verdiğimiz İlçeler:
Etiler, Ulus, Taksim; , Bebek, Hisarüstü, Ortaköy, Baltalimanı, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, BahÇelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, BüyükÇekmece, Çatalca, Eyüp, Esenler, Esenyurt, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, KüÇükÇekmece, Sarıyer, Silivri, Sultangazi, Şişli, Zeytinburnu, Ataköy, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, BahÇesehir, Beylikdüzü, Kemerburgaz, Kemercountry, Zekeriyaköy, Levent, Emirgan, Tarabya, İstinye, Yeniköy, KireÇburnu, Eminönü, Sultanahmet, Çemberlitaş, Beyazit, Topkapı, Merter, Şirinevler, Yenibosna


BEKA HAFRİYAT OLARAK


UYGUN FİATLARIMIZ
YÜKSEK KALİTEMİZ
KUSURSUZ HİZMETİMİZ
BİZE OLAN GÜVENİNİZ
Share on Google Plus

About Birkan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 yorum: