istanbul'da Bina Yıkım Beton Kırım ve Kesme

Yıkım, Kırım, Enkaz ve Harfiyat İşleriniz Profesyonel ve Usta Ekipmanlarımızca Yapılmaktadır

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden firmamız, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

Firmamız; Hafriyat, İnşaat, Bina yıkımı ve moloz kaldırmaBeton kırmaBeton kesmeŞap Kırma, ve Kesme, vFayans Kırma alanında hizmet vermektedir.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli bilgi, ekip ve ekipmana sahip olan BEKA HAFRİYAT  Yıkım Enkaz ve Hafriyat, müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır. Faaliyet alanlarında konusunda uzman teknik personelleriyle ve teknolojik makine ve ekipmanlarla 7 Gün 24 Saat hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyeti ve sürekli gelişim ilkesini, Servis hizmetine başladığı günden bu yana yıkımcılar ve kırımcılar olarak temel felsefe kabul etmiştir kırıcılı ekskavatör,kırıcılı mini eskavatör,ekskavatör, excavatör,uzun erişimli 23 metre ekskavaatör ,kırıcılı mini kepçe ,kırıcılı jcb, hilti

İLETİŞİM 0533 223 52 42 

Davut Güven

SİTEMİZ Google Arama motorunda  bu kelimelerde hizmet vermektedir  
kiralık mini jcb esenler, kiralık mini jcb esentepe, kiralık mini jcb esenyalı, kiralık mini jcb esenyurt, kiralık mini jcb esenşehir, kiralık mini jcb etiler, kiralık mini jcb eyüp, kiralık mini jcb fatih, kiralık mini jcb fener, kiralık mini jcb fenerbahçe, kiralık mini jcb feneryolu, kiralık mini jcb ferahevler, kiralık mini jcb ferhatpaşa, kiralık mini jcb feriköy, kiralık mini jcb fikirtepe, kiralık mini jcb firuzköy, kiralık mini jcb florya, kiralık mini jcb fulya, kiralık mini jcb fındıklı, kiralık mini jcb fındıkzade, kiralık mini jcb Galatasaray 





Share on Google Plus

About Birkan

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 yorum: